Proizvodi

Inklinometri

 

ROTONIVO® 3000/6000

Rotonivo® - Rotacioni Nivo Prekidači

Rotonivo®-3000 i 6000 serije su napredne verzije rotacionih nivo prekidača.

Osovina koju pokreće motor uzrokuje okretanje lopatica/propelera. Kada materijal dođe do lopatica on uzrokuje da se lopatice više ne mogu okretati – ovo onda uzrokuje momenat koji se preko prekidača pretvara u električni signal. Čim se lopatica ponovo oslobodi, izlazni signal se resetuje i osovina ponovo počinje da rotira.

Rotacioni prekidači serije 3000 i 6000 su multifunkcionalni uređaji koji ne zahtevaju nikakvo održavanje. Veliki broj različitih modela može rešiti svaku aplikaciju. Ex sertifikat za korišćenje u zapaljivoj atmosferi gasa i prašine. Serija RN 6000 poseduje i SIL 2 sertifikat.Serije UWT rotacionih prekidača za nivo RN 3000 i RN 6000 mogu se koristiti za detekciju nivoa svih vrsta praškastih/zrnastih materijala. Potpuno su neosetljivi na prašinu, statički elektricitet, nalepljivanje materijala, promene temperature i pritiska. Jednostavan i pouzdan merni princip, laka i brza instalacija.

 

 

Mogu koristiti za detekciju prisustva materijala i detekciju punog, ili praznog tanka/silosa za odlaganje, ali isto tako i u procesnim silosima. Pogodni su za sve praškase/zrnaste materijale. Zahvaljujući jednostavnom mehaničkom principu rada, mogu se prilagoditi ekstremnim procesnim uslovima. Maksimalna temperatura procesa može biti čak do 1100°C stepeni.

Ovaj pouzdani uređaj ne zahteva nikakvo održavanje i omogućava sigurnu detekciju praškastih i zrnstih materijala. Poseduje sertifikate za korišćenje u potencijalno eksplozivnim sredinama (gas i prašina) ATEX II 1/2D and II 2G, INMETRO FM Cl. I, II, III, Div.1 Gr. A-G; Zone 1 CSA Cl. I, II, III Div.1 Gr. B-G; Zone 1 TR-CU, IEC Ex, EHEDG, NEPSI-Ex i takođe ima i SIL 2 sertifikat koji samo potvrđuje njegovu visoku pouzdanost.

 

Instalacija Rotacionih prekidača nivoa može biti vertikalna, horizontalna, pod uglom. Postoje varijante sa kratkom osovinom za kompaktnu ugradnju, varijante sa produženom osovinom i oprugom, kao i model sa produžetkom na sajli.

Rotonivo® serije 3000 i 6000 namenjene su detekciji svih zrnastih i praškastih materijala.

 

 


Pored velikog broja standardnih oblika propelera, na raspolaganju je i veliki broj specijalnih modela

- Mogu se koristiti kako za izuzetno lake materijale (kao stiropor na primer), tako i za veoma teške materijale.
- Nikakva kalibracija nije potrebna – uređaj se podešava preko džampera, setovanjem osetljivosti, izborom tipa kontakta.
- Maksimalna temperatura procesa do 1100°C
- Maksimalni pritisak do 10 bar
- Kućište od Livenog aluminijuma u IP66 zaštiti
- Osovine je od nerđajučeg čelika

- Uređaj je sa 5 godina garancije

 

 

 

   
  ISO 9001
Sertifikovani sistem menadžmenta
 • Excom remote I/O za ex
 • Wireless u skladištima
 • Kontrola nakrivljenosti čepa
 • REŠENJA

 • TrackAndTrace u farmaciji
 • Automatska optička inspekcija
 • Programabilni safety kontroler
 •  

 • Kontrola celovitosti paketa
 • Prisustvo dizne u boci
 • Inspekcija štampe
 • Tipteh d.o.o. Beograd
  Ulica Moše Pijade 17A, Vrčin
  Tel/Fax: 011 8053 628, 011 8053 045