Proizvodi

Optoelektronski senzori

 

OPTOELEKTRONSKI UREĐAJI I SENZORI

 

Optoelektronski senzori 53

Optoelektronski senzori 461

Optoelektronski senzori 46B

Senzori serija 53 i 55 izrađeni su od nerđajućeg čelika i namenjeni najzahtevnijim higijenskim aplikacijama u prehrambenoj industriji i farmaciji.

Fiber optički pojačavač serije 461/462/463 sa različitim vrstama fiber kablova i specijalnih nastavaka, omogućava pouzdanu detekciju veOma malih predmeta i ugradnju u skučenim prostorima.

Serija 46B namenjena je za klasične industrijske aplikacije kao što su: detekcija paleta, kutija, gajbi i sl. (domet do 18m sa reflektorom). Zahvaljujući velikom dometu u difuzionoj varijanti sa gušenjem pozadine od 2500mm, rešava i veoma zahtevne aplikacije.

Optoelektronski senzori ODSL30

Optoelektronski senzori 412

Optoelektronski senzori mini

Laserski merač udaljenosti ODSL30, dometa do 30 metara (difuziono). Rezolucija od 0,1mm. Izlazi analogni strujni, naponski, RS232/RS422 ili podesivi prekidački. Različite aplikacije pozicioniranja, merenja dijametra, detekcije....

Serija 412 u cilindričnom kućištu Fi12mm napravljena je od metala sa staklenom optikom. Dostupna je u svim verzijama.

Serije minijaturnih senora LEUZE je razvio pre više od 20 godina. Senzori ovog tipa veoma su zastupljeni na grafičkim mašinama i svuda gdeje prostor za montažu ograničen.

Optoelektronski senzori 3B

Optoelektronski senzori AMS 300

Optoelektronski senzori serija 8

Malih dimenzija, ali izuzetno moćna, serija 3B je specijalista za rešavanje mnogih aplikacija u industriji i naša najprodavanija serija. IP67/IP69K kućište, varijante za detekciju providnih objekata, kvalitetne varijante sa gušenjem pozadine i nultim pragom detekcije, laserske varijante, singlelens... po povoljnoj ceni.

AMS 300 je najprecizniji merač apsolutne udaljenosti na tržištu. Na udaljenosti do 300 metara ostvaruje apsolutnu tačnost od samo 2mm. Izuzetno brz odziv. Svi BUS interfejsi direktno na samom uređaju. Primena u automackim regalnim skladištima za pozicioniranje.

Serija 8 aktuelna je više od 10 godina. Metalno kućište, staklena optika, rotirajući metalni konektor. Izuzetno veliki broj varijanti, za najzahtevnije aplikacije. Konektor M12.

Optoelektronski senzori 318B

Optoelektronski senzori 96

Optoelektronski senzori 28

Nova ekonomična serija 318B u plastičnom cilindričnom kućištu Fi18 za jednostavnije aplikacije (transport, pakovanje...) gde je bitnaniska cena. Dostupna u svim varijantama u klasičnom ravnom kućištu ili sa optikom pod 90 stepeni. Konektor M12.

Leuze najmoćnija serija 96 dostuna je u preko 300 varijanti. Dometi od 150 metara u predajno – prijamnoj izvedbi, veliki dometi u retroreflektivnoj ili difuzionoj varijanti, AC 230V naponi napajanja, relejni izlazi, podesivo vremensko kašnjenje...

Serija 28. Pouzdan i ekonomičan senzor za stadardne aplikacije. Sa prednje strane se montira kao standardni Fi18, dok se sa strane montira kao da je u pitanju klasično četvtasto kućište. Jasno vidljiva crvena svetlost olakšava podešavanje. IP67 zaštićeno kućište...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  ISO 9001
Sertifikovani sistem menadžmenta
 • Excom remote I/O za ex
 • Wireless u skladištima
 • Kontrola nakrivljenosti čepa
 • REŠENJA

 • TrackAndTrace u farmaciji
 • Automatska optička inspekcija
 • Programabilni safety kontroler
 •  

 • Kontrola celovitosti paketa
 • Prisustvo dizne u boci
 • Inspekcija štampe
 • Tipteh d.o.o. Beograd
  Ulica Moše Pijade 17A, Vrčin
  Tel/Fax: 011 8053 628, 011 8053 045