Proizvodi

frekventni regulatori

 

FREKVENTNI REGULATORI
GA 500

AC Mikro invertor za industrijske aplikacije

Efikasnost – optimizovano upravljenje i ušteda
Fleksibilsnost – odgovoriće svakom izazovu
Maksimizovaće Performanse Mašine
Iskustvo stečeno proizvodnjom/instalacijom preko 23 miliona drajvova
Pouzdanost - 10 godina rada bez održavanja
Lak za korišćenje – minimalno vreme startnog podešavanja

GA 500 mikro invertor je najnoviji rezultat stogodišnjeg razvoja i iskustva kompanije Yaskawa u oblasti upravljanja elektro motorima. Kompaktnog dizajna i fleksibilan u pogledu umrežavanja i tipa vođenih motora, jednostavan i intuitivan za upotrebu lako se integriše u sistemima i mašinama i predstavlja rešenje skoro svake aplikacije uz minimalne napore.

Sa novim EZ vektorskim modom jedan invertor GA 500 precizno pokreće kako indukcione tako i sinhrone reluktantne i motore sa permanentnim magnetom bez sveobuhvatnog podešavanja. Ostvaruje se do 6% više ušteda kod indukcionih motora i do 2% kod motora sa permanentnim magnetom kroz jedinstvenu automatsku funkciju maksimalnog iskorišćenja energije optimizacijom obrtnog momenta po amperu.

Moguće je povezati do 5 invertera preko samo jedneFieldbus mrežne kartice. Ostali drajvovoi povezani su iternom ugrađenom RS485 vezom. Mrežna komunikacija se može održati i pri gubitku glavnog napajanja ukoliko se GA 500 poveže na posebno 24VDC napajanje pri čemu se omogućava kontunualni monitoring i brži START-UP nakon povratka napajanja.

GA500 se može programirati bez priključenog spoljnog napajanja dok je još u kutiji. Dovoljno ga je povezati sa Notebook računarom preko USB porta i DriveWizard® 10 software.a.

Opciono eksterni LCD ekran sa tastaturom pojednostavljuje korišćenje invertora sa podrškom za 13 jezika, Wizardom, funkcijom kopiranja, skladištenjem podataka na micro SD karticu, automatskim backup-om, satom realnog vremena (real time clock).

Konekcija se vrši standardnim RJ45 priključkom a i dostupna je Bluetooth verzija za povezivanje na mobilni uređaj (tabelt, telefon, računar...).


DriveVizard mobile je vrhunski alat za podešavanje GA500 invertora. On obezbeđuje sve potrebne alate za postavljanje, nadgledanje i optimizaciju procesa kroz Wizard sa osciloskopom sa 8 kanala.

Yaskawa Manuals App, mobilna aplikacija za Android ili iOS obezbeđuje najnovija upustva i specifikacije na mobilnom telefonu. Raspoloživa je bez nadoknade.

DriveWorksEZ 10 je grafičko okruženje za kreiranje programabilnih funkcija koje će zadovoljiti većinu aplikacija umesto eksternog kontrolera.

GA500 je dostupan sa i bez ugrađenog EMC filtera - osnova uređaja (footprint) je ista, a dimenziono je razlika samo u dubini uređaja.

Standardna je montaža na DIN šinu za modele do 4kW (opciono i preko). Moguća je ugradenja u ormanu direkno jedan-do-drugog čime se postiže značajna ušteda prostora, a uz odgovarajući pomoćni set i montaža hladnjaka izvan ormara.

Elektronske komponente su standardno obložene PCB presvlakom koja ih štiti od vlage i prašine tako da mogu pouzdano raditi i u najtežim uslovima i do 50°C bez smanjivanja performansi (do 60°C uz derating)
Funkcionalna sigurnost SIL3 ( IEC/EN 61508:2010 ) GA500 familija regulatora naslednik je popularne V1000 serije Yaskawa frekventnih regulatora. Raspoložive snage su od 0,1kW do 4kW u Heavy Duty režimu za mono- fazno/trofaznu varijantu i od 0,37kw do 22kW u Heavy Duty režimu (30 kW u Normal Duty režimu) za tro- fazno napajani uređaj. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  ISO 9001
Sertifikovani sistem menadžmenta
 • Excom remote I/O za ex
 • Wireless u skladištima
 • Kontrola nakrivljenosti čepa
 • REŠENJA

 • TrackAndTrace u farmaciji
 • Automatska optička inspekcija
 • Programabilni safety kontroler
 •  

 • Kontrola celovitosti paketa
 • Prisustvo dizne u boci
 • Inspekcija štampe
 • Tipteh d.o.o. Beograd
  Ulica Moše Pijade 17A, Vrčin
  Tel/Fax: 011 8053 628, 011 8053 045